Babasultan Musa Coşkun ilkokulu

Telefon : 02243826111 idareci tel 05353771305
WEB https://bsmci.meb.k12.tr
Adres : Babasultan Köyü Kestel BURSA
VİZYON : Okulumuz; çağdaş eğitim olanağı sunan, evrensel ve toplumsal değerlere saygı duyan, çevreye ve insana duyarlı, paylaşımcı,özgür düşünen, değişim ve gelişime açık, sorgulayıcı, çok yönlü bireyler yetiştirmek için çalışan kişilerin iş birliği ile dayanışma içinde daha mükemmeli hedefleyen bir eğitim yuvası olsun.
MİSYON : Milli eğitimin amaç ve ilkelerine uygun olarak çağdaş normlarda öğrenmeyi öğrenen, öğrendiklerinden bilgi üreten, geleceği yöneten; Türk milletinin milli, manevi değerlerine sadık, bilgili, ahlaklı, insanı seven, çevreye duyarlı bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Servis :
Ulaşım : Kestel metro istasyonundan saat başı kalkan D-17 minibüsü ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Mahallemizde bir sağlık ocağı bulunmaktadır. Tarıma dayalı ekonomi hakimdir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 23 km
Kontenjan Bilgileri :